ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
H ιστοσελίδα bluebaycamping.gr  χρησιμοποιεί HTTPS (ασφάλεια σύνδεσης).

Όροι χρήσης & πολιτική προστασίας

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας bluebaycamping.gr, συμπεριλαμβανομένων λογοτύπων, φωτογραφιών, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και διέπονται από ελληνικούς και διεθνείς νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται από το νόμο η αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η αποθήκευση, η πώληση, η μετάδοση, η διανομή, η μεταφόρτωση ή η αλλοίωση των πληροφοριών από αυτή την ιστοσελίδα bluebaycamping.gr, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.

Είστε ελεύθεροι να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας bluebaycamping.gr , χωρίς να δώσετε καμία προσωπική λεπτομέρεια. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που περιλαμβάνει οποιαδήποτε μορφή προσωπικών δεδομένων, θα το χειριστούμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα και υπό την αυστηρότερη ασφάλεια.

Οι πληροφορίες και το υλικό που περιέχονται στην ιστοσελίδα bluebaycamping.gr, έχουν ως σκοπό την παροχή πληροφοριών και δεν αποτελούν επαγγελματικές συμβουλές. Παρότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παρεχόμενες πληροφορίες, το υλικό και οι σύνδεσμοι (links) να είναι ακριβείς, δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ζημίες που θα προκληθούν εξαιτίας χρήσεως κατά οποιοδήποτε τρόπο αυτών των πληροφοριών, του υλικού ή των συνδέσμων (links).

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η bluebaycamping.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας) των επισκεπτών μόνο εάν ο επισκέπτης τα καταχωρήσει στη φόρμα επικοινωνίας ή newsletter και τα χρησιμοποιούμε με τη σαφή συγκατάθεση των εν λόγω επισκεπτών για την ενημέρωσή τους σε αιτήματα τους, για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της παρούσας επαγγελματικής δραστηριότητας καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων για τους πιθανούς πελάτες.

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας που υποβάλλονται στην ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρίτο, εκτός εάν έχει τη σαφή συγκατάθεση του χρήστη ή αυτό απαιτείται από το νόμο.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια και δεσμευόμαστε να αντιμετωπίζουμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα τα στοιχεία των πελατών/επισκεπτών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

Η bluebaycamping.gr δεν υποχρεώνει στην εγγραφή χρηστών, δεν ασχολείται ούτε συγκεντρώνει προσωπικά δεδομένα σχετικά με παιδιά ή χρήστες του διαδικτύου ηλικίας κάτω των 18 ετών, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αν έχετε καταχωρίσει προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα επικοινωνίας της παρούσας ιστοσελίδας κι επιθυμείτε τη διαγραφή τους, μπορείτε να επικοινωνήσατε είτε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα είτε να αποστείλετε αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας με την ένδειξη διαγραφή

COOKIES & GOOGLE ANALYTICS

Η ιστοσελίδα bluebaycamping.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies ή google analytics μόνο για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη δημοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των σελίδων και των υποσέλιδών της, είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των επισκέπτών/πελατών μας.

ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ (LOG FILES)

Όπως ισχύει για τις περισσότερες ιστοσελίδες, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες και τις αποθηκεύουμε σε αρχεία καταγραφής. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν IP διευθύνσεις, τύπο προγράμματος περιήγησης, σελίδες παραπομπής / εξόδου, λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία / ώρα επίσκεψης και δεδομένα clickstream Θα συλλέξουμε, επίσης, πληροφορίες για συγκεκριμένες συσκευές (όπως την έκδοση του λειτουργικού συστήματος).

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για λόγους τεχνικούς και ασφαλείας καθώς και για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η ιστοσελίδα bluebaycamping.gr παρέχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες, τις οποίες δεν ελέγχει. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την πολιτική απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων ή την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες/επισκέπτες της ιστοσελίδας bluebaycamping.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Η παραπάνω πολιτική τηρεί τους ισχύοντες ελληνικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την πολιτική της για την προστασία των δεδομένων προκειμένου να συμμορφωθούμε με τη σχετική ελληνική νομοθεσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε είδους πληροφορίες, διευκρινίσεις, υποβολή οποιουδήποτε αιτήματος, όπως μεταξύ άλλων επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας ή αίτημα για δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής περιεχομένου μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2118008568 , ή να αποστείλετέ ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

Προφίλ

 

Το Blue Bay Camping, αναπτυγμένο σε ιδιόκτητη έκταση 15,000 τ.μ. εκτείνεται κατά μήκος της αμμώδους παραλίας του όρμου Αγίου Κωνσταντίνου (166ο χλμ από την Αθήνα), σας περιμένει και σας υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

 

• Η 30ετής εμπειρία μας και οι 100αδες χιλιάδες ικανοποιημένων κατασκηνωτών από το 1980 έως σήμερα

 

• Η ιδιαίτερη φυσική ομορφιά του τοπίου με δένδρα υψηλής φύτευσης

 

• Η πανέμορφη θάλασσα με αβαθή ύδατα και αμμώδη βυθό (ιδανικό για παιδιά)

 

• Η εύκολη πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες προς κάθε κατεύθυνση

 

• Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του, εναρμονισμένες αρχιτεκτονικά και χωροταξικά με το περιβάλλον

 

•Η τροπική του βλάστηση

 

• Σταθερά βελτιούμενες αξίες

 

το καθιστούν μοναδικό, μαζί με το πάντα ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει έμψυχο δυναμικό μας, είναι εγγυήσεις που ζητά κάθε κατασκηνωτής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παροχές

 

 

Το Blue Bay Camping με την επαναλειτουργία του και την νέα διεύθυνση, φιλοδοξεί να βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις προτίμησης, με παρεμβάσεις και εκσυγχρονιστικές βελτιώσεις που θα συνεχισθούν, περιμένει τους φυσιολάτρες φίλους του.

 
Με στόχο την καλύτερη δυνατή διαμονή του πελάτη μας, το Blue Bay Camping, παρέχει τα εξής:

 

• Έκταση 15,000 τ.μ., σε αμεσότητα με το νερό της θάλασσας

• 200μ. αμμώδη παραλία

• Φυσική σκίαση όλων των θέσεων από ψηλά δένδρα (Πλατάνια, Λεύκες, Πεύκα, Ευκαλύπτους), με κηποτεχνική μελέτη εξ αρχής

• Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V σε κάθε θέση

• 24ωρη λειτουργία της reception

• Mini Market

• All Day Beach Bar – Restaurant

• Εγκαταστάσεις W.C., Ντους με ζεστό-κρύο νερό - Ποδονιπτήρες

• Χώροι μαγειρέματος και πλύσης σκευών κουζίνας και φαγητού

• Σκάφες πλύσεως ρούχων

• B.B.Q. με υπαίθρια τραπεζαρία

• Ντους παραλίας

• Παιδική χαρά

• Water Sports

• Γλίστρα Μικρών Σκαφών

• Φαρμακείο

• Internet

• Ταχυδρομείο

 

 

 

 

 

 

 

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

της Επιχείρησης BLUE BAY CAMPING

 

Σκοπός του παρόντος εσωτερικού κανονισμού είναι η επίτευξη ειρηνικής και ασφαλούς διαβίωσης των κατασκηνωτών, και της απρόσκοπτης λειτουργίας της επιχείρησης προς το κοινό όφελος.

 

Η είσοδος και η παραμονή σας στο Camping σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων:


1. Η είσοδος στο Camping γίνεται με τη διαπίστευση του πελάτη στη Reception που λειτουργεί από  τις 8:00 μέχρι τις 24:00. Είναι δε διαθέσιμη και κατά  τις νυκτερινές ώρες. Διαβατήρια ή ταυτότητες παραμένουν στη Reception μέχρι την αναχώρηση του πελάτη.

 

2. Check out time η 16.00 ώρα. Πέραν αυτής, επιβάλλονται ανάλογες με το χρόνο παραμονής, σχετικές χρεώσεις.

 

3. Η ταχύτητα κίνησης των αυτοκινήτων εντός του χώρου του Camping, απαγορεύεται να ξεπερνά αυτή ενός πεζού.

 

4. Η είσοδος των πελατών μετά την 24:00 γίνεται πεζή  και το αυτοκίνητο παραμένει στο εξωτερικό Parking.

 

5. Επισκέπτες πελατών µπορούν να παραµείνουν στο Camping, ύστερα από έγκριση της ∆ιεύθυνσης, µε ευθύνη των επισκεπτόμενων, που επιβαρύνονται µε ημερήσια διαµονή.
 
6. Ο χλοοτάπητας που εκτείνεται κατά μήκος της πρόσοψης του camping  είναι χώρος κοινόχρηστος. Απαγορεύονται κάθε είδους αθλοπαιδιές, κίνηση ποδηλάτων επί του χλοοτάπητα, βαριές καρέκλες και τραπέζια, όπως επίσης και ψησταριές. Επιτρέπονται πετσέτες, πλαστικά στρώματα και ελαφριές ξαπλώστρες, εξοπλισμός που πρέπει να αποσύρεται τις βραδινές ώρες προκειμένου να επιτυγχάνεται ο ποτισμός του. 
 
7. Πριν την είσοδο στα ντους, επιβάλλεται η χρήση των ποδονιπτήρων για την απαλλαγή των ποδιών από την άμμο, που μεταφερόμενη στον Βιολογικό σταθμό, καταστρέφει τις αντλίες.
 
8. Οι ώρες κοινής ησυχίας (14.30-17.00  και  24.00-08.00),  είναι υποχρεωτικές για όλους. Η εσωτερική πύλη είναι κλειστή για τροχοφόρα από τα μεσάνυχτα έως τις 08.00.
 

9. Οι αθλοπαιδιές επιτρέπονται µόνο  συγκεκριμένες ώρες (08.00-14.00 και 18.00-22.00) και τα παιδιά µπορούν να κινούνται µε τα ποδήλατά τους στο Camping στις ως άνω ώρες, µε απόλυτη ποινική και αστική ευθύνη των γονιών τους.

 

10. Ζημιές που προκλήθηκαν από υπαιτιότητα κατασκηνωτή ή και επισκεπτών του σε εγκαταστάσεις ή συσκευές του Camping, βαρύνουν αποκλειστικά τους κατασκηνωτές.

 

11. Άχρηστα αντικείμενα από δραστηριότητα του κατασκηνωτή, μεταφέρονται από τον ίδιο στους ειδικούς κάδους αποκομιδής, όπως επίσης και απορρίμματα (προτείνουμε) σε βιοδιασπόμενες σακούλες για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

13. Το καθάρισμα των ψαριών, γίνεται μόνο στις κοινόχρηστες κουζίνες του Camping, με αποκατάσταση της καθαριότητος από τον χρήστη, και τη μεταφορά των αχρήστων εντός σακούλας στους κάδους αποκομιδής.

 

14. Η αλλοίωση της εικόνος του Camping με κατασκευές ή σκιάδια, ή φράκτες απαγορεύεται αυστηρά. 
 
15. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό - ραδιόφωνο - ΤV - ψυγείο. Η χρήση ενεργοβόρων συσκευών επιτρέπεται μόνο με την συναίνεση της Διεύθυνσης, και τη συμφωνία ειδικών χρεώσεων.
 
16. Η στήριξη σκηνών από τα δένδρα επιτρέπεται μόνο υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας αυτών.
 

17.Οι φιλόζωοι κατασκηνωτές ευθύνονται για τα ζώα που τυχόν έχουν μαζί τους, τα οποία δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα ή να κολυμπούν στον χώρο των λουομένων.

 

18. Απαγορεύεται η επέμβαση στις εγκαταστάσεις Ηλεκτρικών δικτύων, ως και δικτύων ύδρευσης, και άρδευσης.
 
19. Οι γονείς οφείλουν να διδάξουν στα παιδιά τους, υπακοή στον κανονισµό λειτουργίας του Camping και της µη όχλησης των κατασκηνωτών.
 
20.  Απαγορεύεται απόλυτα η χρήση τόξων ή αεροβόλων και κάθε είδους εκτοξευτικών συσκευών.
 
21. H φύλαξη των ατοµικών ειδών και εξοπλισµού είναι ευθύνη των κατασκηνωτών. Το Camping δεν έχει καµιά σχετική ευθύνη εκτός αν αναλάβει τη φύλαξη τους.
 
22. Απαγορεύεται το άναμμα  φωτιάς στο χώρο του Camping αλλά και στην παραλία.
 
23. Το Camping δεν έχει καµία σχετική ευθύνη για τυχόν φθορές ή καταστροφές στον εξοπλισµό των κατασκηνωτών από καιρικά φαινόμενα, καταιγίδες, νεροποντές, πτώσεις δένδρων, ή δολιοφθορές από τρίτους.
 
24. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να σεβαστούν τους όρους του παρόντος κανονισμού. Η διεύθυνση έχει κάθε  δικαίωμα να απομακρύνει τους κατασκηνωτές ή επισκέπτες, που δεν θα σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της μονάδας, προασπίζοντας έτσι τα δικαιώματα των άλλων κατασκηνωτών.
 

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή
Η διεύθυνση του Camping

 

 

 

 

 

 

Τιμοκατάλογος

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

01-05 έως 31-05

01-06 έως 31-08

01-09 έως 30-09

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Low season

High season

Low season

  Διανυκτέρευση ενηλίκου

4,50€

6,00€

4,50€

  Διανυκτέρευση παιδιού από 4 έως 10 χρονών

2,50€

3,50€

2,50€

  Αυτοκίνητο

3,00€

3,00€

3,00€

  Τροχόσπιτο

4,50€

5,50€

4,50€

  Τροχοσκηνή

4,50€

5,50€

4,50€

  Αυτοκινούμενο ή αυτοκίνητο με σκηνή στην οροφή

5,50€

6,50€

5,50€

  Σκηνή μικρή

3,50€

4,50€

3,50€

  Σκηνή μεγάλη

4,00€

5,00€

4,00€

  Πούλμαν μικρό (μέχρι 16 θέσεων)

6,00€

7,00€

6,00€

  Πούλμαν μεγάλο (άνω των 16 θέσεων)

9,00€

11,00€

9,00€

  Μοτοσυκλέτα

2,00€

2,50€

2,00€

  Σκάφος με τρείλερ

3,00€

3,00€

3,00€

  Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

4,00€

4,00€

4,00€

 

 

 

 

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα:
E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα:
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες:


ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 166ο ΧΛΜ

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Τ.Κ.: 35006

ΤΗΛ.: 2235031749, 6977214882


konstantinospsimogiannos@gmail.com

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα103726

Χάρτης || Γεωγρ. πλάτος 38.755552 Γεωγρ. μήκος 22.872408

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.